Trotinete
E-TROTINETE.MD

DESPRE

Trotineta electrică este unul dintre cele mai practice mijloace de transport alternativ. Într-un oraș sufocat de mașini, este o adevărată mână de ajutor pentru drumurile de zi cu zi.

În ultimii ani, tot mai mulți dintre noi am devenit interesați de mijloace de transport electrice alternative. Nu este de mirare că interesul pentru ele a crescut atât de mult în ultimii ani, deoarece orașele mari au devenit tot mai aglomerate și traficul la orele de vârf este descris de orice șofer drept un adevărat calvar.

Datorită dezvoltării tehnologiei de realizare a bateriilor și, fără îndoială, dorinței tot mai mari a oamenilor de a folosi un mijloc individual de transport, de la scooterele electrice ale anilor 90 a fost doar un pas și ceva creativitate pentru a dezvolta aceste trotinete electrice. Și, în ziua de astăzi, acestea au tot mai mulți fani, așadar putem vorbi nestingheriți despre faptul că acest mijloc de transport va avea o dezvoltare continua și un viitor durabil!

Chiar dacă unii le mai privesc ca pe niște jucării pentru copii, trotinetele electrice au câștigat enorm în popularitate în ultimul an. Cam peste tot în lume, vezi adulți, uneori chiar la costum, cu cască regulamentară, ținându-și demn echilibrul pe o trotinetă electrică.

Bineînțeles că pot fi folosite și de către copii, dar nu sunt exclusiv destinate acestora. Trotinetele electrice vin în toate formele și dimensiunile și devin un mijloc de deplasare eficient chiar și în zone mai aglomerate.

Trotinetele electrice sunt cel mai convenabil mijloc de transport si are următoarele avantaje:

  • nu e nevoie de permis de conducere;
  • este un mijloc de transport ecologic;
  • este foarte ușor de folosit;
  • nu produce emisii de gaze;
  • nu poluează aerul;
  • nu stați în ambuteiaje;
  • costurile de operare sunt minime;
  • economisiți propria energie.

Într-o lume în care ești nu doar cool , ci și eco-friendly folosind sisteme de propulsare electrice, este revigorant să dai peste un mod de transport electric simplu, util, super comod, și simpatic, așa cum sunt trotinetele !

Vă așteptăm cu drag în CC Atrium, etajul 3, butic 3055.

Cum alegem corect trotineta electrică în funcţie de putere şi autonomie

Îţi doreşti o trotinetă electrică? Înainte de a merge să o cumperi îţi propunem să afli detalii importante despre cum să o alegi corect în funcţie de putere şi autonomie.